MÁRCIUSI KLUBEST

Helyszín: Nőiség Háza Központ – A hely, ahol kibonthatod Önmagad, Kecskemét, Jókai u. 40. II/3.,
Időpont: 2018. máRCIUS 28., 17:00–20:00
Belépő: 4000 Ft.

A nőnap havában a nőiesség jegyében a Nőiség házában töltünk egy csodás estét, ahol kapcsolatba lépünk a tudatalattinkkal.

Képzeld el, h becsukott szemmel s előre nyújtott karokkal mész egy forgalmas úttesten.. Nem túl bizalomgerjesztő kép, pedig körülbelül ez a helyzet, ha nem veszed figyelembe a tudatalattid jelzéseit, s nincs aktív kapcsolat a két agyfélteke között.
-Mit takar a tudatalatti?
-Hogyan tudod dekódolni az üzeneteit?
-Hogyan dolgozhat össze a jobb és a bal agyfélteke, egyáltalán mi jellemző rájuk?
-Miért lényeges ezekkel tisztában lenni?
Jó kis rajzteszttel, asszociációs teszttel beszélgetünk majd a tudatalattinkkal, s ismét egy tartalmas estet töltünk el együtt.

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

MÁJUSI KLUBEST

Helyszín: WoT klub, Kecskemét Szolnoki u. 23.
Időpont: 2017. május 22., 17:00–20:00
Belépő: 4000 Ft+áfa vagy éves tagsági díj.
Csatlakozz hozzánk klubtagként további kedvezményekért! Itt jelentkezhetsz
Az májusi WoT klubest fő témája a feszültségmentes kommunikáció lesz.

Anyaság és karrier
Van élet a munkahelyen túl? Merjünk gyermeket vállalni ha felfelé ível a karrierünk? Gyes-en vagyok, hová vesznek így fel? Vállalkozóként dolgozni gyerekek mellett lehetetlen küldetés? Májusban 2 kedves családi ünnepet is ünneplünk: anyák napját és a gyermek napot. Beszéljünk róla, hogy milyen az anyák és a gyerekek élete a családban, amikor anya dolgozik. Gyere el, meséld el az élményeid, gondolkodj el mások megoldásain!

Meghívott vendégek:
Kovács Lili, 19 éves érettségiző
Őszintén beszél róla, milyen az amikor nincs ott anya, pedig szükség lenne rá, milyen az a helyzet, amikor csak a tesóra számíthat, milyen érzés, amikor ő veszi át a felnőtt szerepeket a családban és a saját életében.

Horváth Éva, Access Conciousness Facilitator
2 gyermek édesanyjaként tapasztalta meg, hogy mennyire sok feszültséggel jár az anyaság. Pár éve rátalált az Access módszerére, és azóta megváltozott körülötte a világ: zökkenőmentessé vált a kommunikáció. Könnyedebbé vált minden csupán azzal, hogy a saját hozzáállását változtatta meg a világhoz.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

ÁPRILISI KLUBEST

Helyszín: WoT klub, Kecskemét Szolnoki u. 23.
Időpont: 2017. április 24., 17:00–20:00
Belépő: 4000 Ft+áfa – Az első részvétel mindenkinek ingyenes.
Csatlakozz hozzánk klubtagként további kedvezményekért! Itt jelentkezhetsz
Az áprilisi WoT klubest fő témája a személyes márka lesz.

 

Témák:

 

1. Tegyük magunkat és a vállalkozásunkat eladhatóvá, avagy a márkázás fontossága az üzleti életben
 • Mariann: Márkázás az online világban – megjelenés, grafikai elemek, hogyan jelenjünk meg a neten.
 • Zsuzsi: A márka, nem más, mint egy betartott ígéret – bizalom, hitelesség, öltözködés, offline megjelenés.
 • Ági: A teljesítmény már nem elég, hogy eladjuk magunkat – szem előtt lenni, értékek – célok, kommunikáció.

2. Business Time = Üzleti randi, avagy hogyan építünk kapcsolatokat az üzleti világban. Forgószínpadszerű bemutatkozás, kiscsoportosan, moderátor segítségével. A végén egy konkluzió, h ki-kivel tudna partneri kapcsolatot elképzelni.

3. Testi lelki fitness, Ilyés-Szűcs Kata, BodyArt tréner: Sport fontossága az üzleti világban.

+ Egyik tagunk bemutatkozik – Majerné Baranyai Marcsi – Swarovski designer


MÁRCIUSI KLUBEST

Helyszín: WoT klub, Szolnoki u. 23.
Időpont: 2017. március 9., 17:00–20:00
Belépő: 4000 Ft+áfa – Az első részvétel mindenkinek ingyenes. Csatlakozz hozzánk klubtagként további kedvezményekért! Itt
Témák:
 1. Üzleti etikett a digitalizált világban – vajon tényleg éjjel nappal hívhatók vagyunk? Vajon mindig minden pillanatban nézni kell a mobilunk kijelzőjét, nehogy későn válaszoljunk egy üzenetre? A főnököm még este 9-kor is a válaszomat várja? Ez normális? – Papp Zsuzsanna vitaindító előadása az üzleti etikettről napjainkban.
 2. Öltözködési praktikák elfoglalt vállalkozó nőknek – Kollár Ágnes előadása az üzleti eleganciáról. Könyvbemutatóval egybekötött beszélgetés stílusról, divatról, nőkről.
 3. Egy nőt nem átváltoztatni kell, hanem szépségét minél inkább láttatni – vallja a Gáborsmink tulajdonosa. Az est zárásaként bemutatja az idei tavaszi sminktrendet, beszél a hangsúlyokról, vonalakról, színekről, arról, hogy milyen a jó üzleti smink. Megtanítja hogyan készíts pár perc alatt nappali sminket magadnak.Jelentkezés: http://www.marketingmenu.hu/wg5/form.php?f=424a16a9fe

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

ELSŐ KLUBESTÜNK

Helyszín: 48 Étterem és Bár, Kecskemét, Bánk bán u. 9.
Időpont: 2017. február 15. 17:00 – 20:00

Témák:

 1. Bemutatkozás keretében megismeritek a WoT küldetését és vízióját, terveit, melyek mentén közösen fogunk együtt dolgozni, eredményeket elérni, üzleteket fejleszteni és problémákat megoldani.
  Ebben a szekcióban arra kérünk Benneteket, hogy 2 percben Ti is mutassátok be magatokat és a vállalkozásotokat, és hogy milyen célok vezérelnek a jövőt illetően.
 2. Éves stratégiai tervezés – célok – akciótervek – határidők (1-3-5 évre): Beszélgetünk a tervezés fontosságáról, határidőkről, arról, hogy miért fontos a saját életünk, karrierünk és a vállalkozásunk munkájának keretet adni, illetve kell-e célokat, utakat meghatározni. Ezek az akciótervek hogyan segítenek az előrehaladásban, a problémák leküzdésében és a sikerek elérésében. Mi a Siker? Meddig kell, hogy előretervezzünk? És hogyan csináljuk ezt jól?
 3. Kényes kérdések” keretében beszélgetünk a következő témáról: „Ki az úr a háznál? Ki kezeli a pénzügyeket?”
 4. Gasztronómia szekció: gyömbéres ételek jótékony hatásai a szervezetre.

KLUBESTEK

Minden hónapban a következő klubest témái felkerülnek a weboldalunkra és a Facebook oldalunkra. Ezzel is lehetőséget adunk Nektek arra, hogy felkészüljetek az estekre gondolatokkal, ötletekkel, kérdésekkel. Minden klubest központi magja a közös gondolkodás, a tudás megosztás, az egymás támogatása, és az üzleti kapcsolatépítés. Ezeken az esteken lehetőséged van arra, hogy fejleszd önmagad, tágítsd a szemléleted és inspirálódj.

Fontos szempont a témák összeállításakor, hogy érintsenek üzleti és szakmai kérdéseket, illetve legyenek benne könnyedebb, önmagunk fejlesztését, érdeklődésünket érintő tárgykörök is.

És, hogy még vonzóbbak legyenek a klubestjeink, lesznek kerekasztal-beszélgetések sikeres hétköznapi vállalkozókkal, hogy megtudjuk mi az ő titkuk, hogyan építettek fel egy sikeres vállalkozást, milyen buktatókkal, nehézségekkel kellett megküzdeniük, mi vitte őket előre. Egy „Receptet”, egy „Sikerkódot” kérünk Tőlük!

Klubestek részvételi díja: 4.000,-Ft/fő + Áfa, ha nem klubtag. Az első klubesten való részvétel mindig ingyenes! Tagsági díj befizetése esetén minden klubesten ingyenesen veszel részt! Tagsági díj: 30.000 Ft/év + Áfa (2500Ft/hó).

KLUBESTEK 2017-ES IDŐPONTJAI:

2017. február 15.
2017. március 9. aktuális!
2017. április 24.
2017.  május 24.
2017. június 22. (június és július egyben lesz megtartva);
2017. augusztus 23.
2017. szeptember 20.
2017. október 18.
2017. november 22.
2017. december 20.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Pin It on Pinterest

Share This