Szakmai előadások, konferenciák

Női szemmel – női értékekkel” előadások és konferenciák.

A szakmai előadások, konferenciák a női vállalkozások hazai és nemzetközi helyzetéről, illetve fejlesztési lehetőségeiről, valamint a startupok-ról, az üzleti befektetésekről, lehetőségekről, sajátosságokról szólnak. Inspiráló és tanulságos vállalkozástörténeteket hallhatunk majd olyan sikeres női vállalkozóktól, akik ugyan más-más területeken vállalkoznak, valamennyiüket összeköti a munkájuk iránti határtalan szenvedély. Előadóink rávilágítanak a vállalkozói lét számos előnyére, és megosztják a hallgatósággal, hogy hogyan tudtak az évek során ideális egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között. Első kézből hallhatunk arról is, hogy mennyire fontos rálelni a megfelelő piaci résre, és ott kialakítani a saját helyünket, hogy igenis el lehet engedni a tökéletességre való törekvést, és szabad hibázni, hogy a munka és az anyaság nem csak szolgálat lehet, hanem örömforrás.

Terveink:

Tervezzük, hogy 2017. szeptember 1. és 10. között Budapesten 10 napos Duna Fesztivál-on veszünk részt, mely az ulmi Duna Fest mintájára és velük együttműködésben kerül megrendezésre. Ennek keretén belül nemcsak a Duna-menti országok (a résztvevő tíz ország: Németország, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Horvátország, Szerbia, Bulgária, Románia, Ukrajna és Moldávia) kulturális, kézműves és gasztronómiai bemutatkozására kerül sor, hanem egyidejűleg különböző témákban szakmai konferenciák és workshopok kísérik majd a rendezvényt.

Lehetőségünk lesz a Duna-menti nemzetközi női szervezetekkel megismerkedni, illetve a kölcsönös tapasztalatcserére és az üzleti kapcsolatok kiépítésére.

Első tervezett szakmai vállalkozói és vezetői konferencia: 2018. tavasz.

Pin It on Pinterest

Share This